Дружина Бабенка ефектно відвідала благодійний магічний вечір – приклад для багатьох

Христина Гайдар11 жовтня, 11:40
Дружина Бабенка ефектно відвідала благодійний магічний вечір – приклад для багатьох

Ганна Бабенко - Інстаграм

00 хв

Ганна Бабенка, обраниця півзахисника Полісся Руслана Бабенка, підкорила шанувальників своїм розкішним образом на благодійному вечорі, присвяченому збору коштів на амуніцію для захисниць України.

Джерело: Інстаграм

Ганна Бабенка, відома своїм витонченим стилем та елегантністю, нещодавно з'явилася на благодійному вечорі, присвяченому Дню народження колишній дружині відомого ведучого – Володимира Остапчука.

Бех-Романчук підкорює мережу яскравим образом – поціновувачка українських брендів

Захід мав на меті зібрати кошти на амуніцію для українських захисниць, і Ганна підтримала цю благородну ініціативу, вразивши всіх своїм вбранням.

На фото, опублікованому в Instagram, Ганна позує в чорній вечірній сукні, доповненій довгими рукавичками і витонченою маскою, що надає її образу загадковості та елегантності. Її вибір вбрання підкреслює бездоганний смак та вміння підбирати стильні аксесуари.

undefined

Зазначимо, що білявка активно веде свій блог в Instagram, де ділиться власним досвідом і результатами професійної роботи.

Реклама

Вона створює образи для зйомок багатьох знаменитостей і допомагає формувати їхній гардероб. Її аудиторія налічує майже 5 тисяч підписників.

Гарячі новини Новини