"Просто ми": кохана Дячука влаштував романтичну атмосферу в машині – лише вони і улюблена музика

Христина Гайдар7 жовтня, 15:00
"Просто ми": кохана Дячука влаштував романтичну атмосферу в машині – лише вони і улюблена музика

Марія, наречена Максима Дячука - Інстаграм

00 хв

Марія, кохана захисника київського Динамо Максима Дячука, поділилася романтичним моментом у їхньому автомобілі, де вони насолоджуються моментом разом.

Джерело: Інстаграм

На сторінці білявки можна знайти безліч цікавих фото та відео, зокрема моменти з подорожей, моменти, пов'язані з футболом, романтичні кадри з її коханим, а також різноманітні зйомки, стильні образи і просто елементи лайфстайлу.

Ніжні моменти вдома: Зінченко проводить час із донькою – на його обличчі видніється щастя

Цього разу на відео, яке вона опублікувала в своїх соціальних мережах, пара насолоджується романтичною атмосферою в автомобілі.

На відео видно, як Марія, сидячи на передньому сидінні поруч із Максимом, щасливо посміхається, в той час як він зосереджено веде машину. Підпис під фото говорить: "Просто ми. Закохались в цю пісню".

Це відео показує, як навіть у звичайній поїздці можна знайти моменти для насолоди та близькості. Шанувальники пари залишили безліч лайків.

Реклама

Нагадаємо, що у березні 2024 року 20-річний футболіст зробив пропозицію руки та серця своїй кохані. Максим освідчився на фоні нічного Києва та красивої арки з квітів у вигляді серця.

Гарячі новини Новини Динамо Анастасія Луніна