Дружина зірки Барселони показала своє бікіні – українка має неперевершений вигляд після пологів

Ольга КотівВчора, 21:44
Дружина зірки Барселони показала своє бікіні – українка має неперевершений вигляд після пологів

Марина Луценко-Щенсни – дружина воротаря Войцеха Щенсни - Інстаграм

00 хв

Войцех Щенсни, який нещодавно завершив спортивну кар'єру, на загальний подив підписав контракт з Барселоною, де вже почав перші тренування. Дружина Марина, серед інших, закликала його повернутися до гри.

Джерело: Przeglad Sportowy

Марина народилась у Вінниці, але у 2-річному віці з батьками перебралась до Польщі.

Українська дружина екс-зірки Арсеналу сяє, мов діамант: поборола рак і стала відомою співачкою

Зараз красуня опублікувала в мережі відео, на якому показала, який вигляд вона має в бікіні. Важко повірити, що вона народила якихось три місяці тому.

"Три місяці тому я вдруге стала #МамоюМалятка для нашої донечки мрії Ноелії. Сьогодні Ноа вперше проспала всю ніч без годування. Напевно, це видно по обличчю?

Одразу з'явилося більше енергії та кращий настрій. А ще я вперше влізла в купальник, який купила ще під час вагітності в надії, що колись влізу в нього. Такий собі апдейт, як справи", – написала дружина Щенсни.

Реклама

До допису красуня додала відео, на якому позує в яскравому квітковому бікіні.

Войцех Щенсни не приховував: коли ухвалив рішення про завершення спортивної кар'єри, однією з тих, хто хотів відмовити його від цього, була дружина. Днями колишній воротар збірної Польщі вирішив приєднатися до Барселони, замінивши травмованого Марка-Андре тер Штегена. Марина підтримала рішення повернутися у футбол.

"Дорогі друзі, журналісти, я відповім вам колективно, тому що в нас тут багато плутанини. Я щойно забрала сина зі школи. Ми дуже щасливі та підтримуємо кожне рішення мого чоловіка. Пишаємося ним і бажаємо йому успіхів", – розповіла співачка у своєму Інстаграмі.

Співачка, на Інстаграм якої підписаний 1 мільйон шанувальників, також не забуває свого коріння. Коли російська армія атакувала Україну, Марина показала фото рідних країв: "Вінниця – місто, в якому я народилася".

"Моя дружина народилася в Україні, в жилах мого сина тече українська кров, частина нашої родини досі живе в Україні, багато моїх співробітників – українці. І всі вони чудові люди.

Бачачи страждання на їхніх обличчях і страх за свою країну, я зрозумів, що не можу стояти на місці та вдавати, що нічого не сталося", – писав Щенсни в лютому 2022 рок, коли збірна Польщі відмовилася грати з росіянами у відборі на ЧС-2022.

Гарячі новини Новини