Джорджина Родрігес відсудила кругленьку суму за втручання в її особисте життя: не хоче ворушити минуле

Ольга Котів13 лютого, 12:20
Джорджина Родрігес відсудила кругленьку суму за втручання в її особисте життя: не хоче ворушити минуле

Джорджина прагне зберігати приватність - Інстаграм

00 хв

Хоч Джорджина Родрігес і показує багато чого зі свого розкішного життя, дещо вона воліє залишити за кадром. Зокрема, мовиться про те, що красуня вважає питаннями свого минулого.

Джерело: Marca

Також вона прагне зберегти анонімність деяких персонажів у своєму житті, серед яких – її батько.

Саме тому Джорджина, попри все, бореться за збереження приватності свого минулого і минулого своєї сім'ї.

Відомого футболіста залишила дівчина через втрату 7 мільйонів – він розкачався так, що рідна мама не впізнає

І суди винесли рішення на її користь. Зокрема, суд першої інстанції № 3 міста Посуело-де-Аларкон виніс вирок кільком телевізійним проєктам. Їх зобов'язали виплатити коханій Кріштіану Роналду 70 000 євро за втручання в її приватне життя і власний імідж. Ще 50 000 євро мають виплатити обом сестрам за порушення приватного життя і самоідентифікації їхнього батька.

Реклама

У своєму вироку суддя зазначає, що слава, трансцендентність і популярність, які Джорджина має сьогодні, не мають нічого спільного з тим, що вона мала в минулому, до зустрічі з Кріштіану Роналду.

"У той час вона тільки починала бути відомою завдяки своїм романтичним стосункам з футболістом, і в жодному разі не користувалася тією славою і публічною проєкцією, яку вона має на цей час", – стверджує суддя.

Також суддя вважає, що в реаліті-шоу "Я – Джорджина", яке виходить на Netflix, "вона майже не говорить про своє минуле". Тому інфлюенсерка не надала б жодних дозволів ЗМІ, які розповідали про її дитинство або публікували зображення, коли вона була неповнолітньою.

"У документальному фільмі, що вийшов в ефір у 2022 році, не було зроблено жодної згадки й не було вилито жодної інформації про сімейне життя Джорджини, щодо її батьків або інших членів сім'ї, про її дитинство і юність", – мовиться у вироку.

Гарячі новини Новини Джорджина Родрігес