Пасія екс-зірки збірної Польщі похизувалася фото в бікіні: з її фігурою сталися феноменальні зміни

Ольга Котів1 жовтня, 22:42
Пасія екс-зірки збірної Польщі похизувалася фото в бікіні: з її фігурою сталися феноменальні зміни

Селія Крихов'як вражає своєю спортивною статурою - Інстаграм

00 хв

Колишній гравець збірної Польщі Гжегож Крихов'як підписав контракт з футбольним клубом Анортосіс Фамагуста. Разом із футболістом на Кіпр переїде його дружина, яка вражає своєю спортивною фігурою.

Джерело: О2

Красуня вже досить давно регулярно тренується в спортзалі. Схоже, такий спосіб життя їй дуже припав до душі. Насправді 31-річна Селія потроху починає нагадувати професійну спортсменку з фітнес-бікіні.

Зваблива фанатка Польщі виставила на показ гарячі форми у розпусній сукні – виглядає на мільйон

На нових фотографіях французька модель позує перед камерою в манері, знайомій з фітнес-сцени. Неможливо залишитися байдужим до її нинішньої форми.

Чудові пропорції, м'язисті руки та ноги, а також рельєфний живіт неабияк вражають.

Також не можна виключати, що ім'я Крихов'як незабаром з'явиться у списках спортсменок, які беруть участь у фітнес-змаганнях.

Пара познайомилася у Франції, в магазині плитки, де Селія Яунат працювала помічницею менеджера, а Гжегож Крихов'як шукав товари для свого будинку.

Реклама

Футболіст попросив у неї номер телефону і вже наступного дня зателефонував.

Їхні стосунки призвели до заручин у 2017 році на острові Бора-Бора. Через два роки, напередодні Різдва, вони зіграли цивільне весілля.

Крихов'як майже на три роки старший за свою дружину. Колишній футболіст ПСЖ і Севільї народився 20 січня 1990 року, а Селія – 15 вересня 1992-го.

Гарячі новини Новини