Буффон на пенсії нарешті одружився – Моніка Белуччі та інші зірки прикрасили казкове весілля

Ольга КотівСьогодні, 18:08
Буффон на пенсії нарешті одружився – Моніка Белуччі та інші зірки прикрасили казкове весілля

Джанлуїджі Буффон та Іларія Д'Аміко - Інстаграм

00 хв

Легенда італійського та світового футболу втратив статус холостяка. Джанлуїджі Буффон та Іларія Д'Аміко запросив на казкову шлюбну церемонію в Тоскані не тільки колишніх партнерів, а й зірок Голлівуду.

Дивовижна 51-річна італійська телеведуча дочекалася обітниці від колишнього воротаря Ювентуса та збірної Італії, повідомляє YeSport. Святкова церемонія відбулася в сонячній Версилії.

Чемпіон світу одружився з палкою брюнеткою – на весілля відмовилися приїхати брати й зіркова сестра

Пара разом майже десять років. Джанлуїджі зробив пропозицію Іларії ще у 2017-му. Проте з весіллям вирішили почекати до спортивної пенсії 46-річного Буффона, який остаточно повісив бутси на цвях у серпні 2023-го.

Закохані виховують сина. Хлопчик народився у 2016 році. "Завдяки тобі, Іларіє, я знайшов справжнє кохання. Не вірив, що таке почуття може бути", – промовив Буффон під час весілля.

Шлюьна церемонія відбулася перед великою віллою в тосканському стилі. Д'Аміко виблискувала в мереживній сукні від Луїзи Беккарії, а Буффон поділився фото свята зі своїми 11 мільйонами підписників у Інстаграмі, коротко підписавши їх: "Нарешті ми".

Реклама

Серед 250 запрошених гостей були легендарні партнери Буффона по збірній Італії та Ювентусу Джорджо К'єлліні, Андреа Барцальї та Леонардо Бонуччі. Голлівудського шарму весіллю додавала присутність режисера Тіма Бертона, який з'явився разом зі своєю партнеркою Монікою Белуччі – свідком з боку Іларії.

Шлюбна вечірка тривала два дні. У суботу вони влаштували гостину для найближчих родичів і друзів. У неділю – розкішний бранч у ресторані з видом на море.

Іларія вивчала право перед тим, як розпочати кар'єру на телебаченні. Вона найбільш відома своєю співпрацею зі Sky Sports Italy, де працювала ведучою та коментатором до 2018 року. Джанлуїджі грав на професійному рівні до 45 років, завершивши кар'єру в Пармі – своїй першій команді. Буффон провів понад 1100 професійних матчів за майже три десятиліття.

Пара познайомилася на благодійній вечері, а папараці підловили їх разом у 2014 році. Тоді Д'Аміко розлучилася зі своїм партнером, з яким виховувала сина.

Буффон же розійшовся з Аленою Середовою, з якою одружився у 2011 році. "Я почула по радіо, що Джіджі мені зраджує. Я була передостанньою, хто дізнався. Останнім був мій батько", – зізнавалася колишня дружина Буффона.

Гарячі новини Новини