Розкішна Різатдінова розповіла про жіноче лідерство та виклики під час війни – захоплюємось

Розкішна Різатдінова розповіла про жіноче лідерство та виклики під час війни – захоплюємось

Анна Різатдінова - Інстаграм

00 хв

Анна Різатдінова, чемпіонка світу та олімпійська призерка з художньої гімнастики, взяла участь у SHE Congress.

Джерело: Інстаграм

У своєму Instagram вона поділилася фотографією, на якій позує в стильному чорному костюмі, та розповіла про свій досвід виступу.

Італійська бігунка в надвідвертому бікіні: оголила довгі ніжки та пишний бюст – спокусниця

"Суперцікавий досвід мала сьогодні, виступаючи на SHE Congress в UNIT City. Було надзвичайно приємно розділити сцену з такими сильними жінками, і якщо чесно я достатньо похвилювалася напередодні", – написала Анна.

Під час свого виступу Різатдінова обговорювала важливі теми жіночого лідерства у бізнесі, спорті та соціальних проєктах. Вона також звернула увагу на виклики, з якими стикаються жінки, особливо в умовах війни.

"Говорили про жіноче лідерство - у бізнесі, у спорті та у соціальних проєктах. Про виклики, з якими ми стикаємося щодня, особливо в умовах війни. Чудова ідея і чудова реалізація", – додала Анна, висловлюючи вдячність організаторам за запрошення.

Реклама

Захід зібрав багато впливових та натхненних жінок, які поділилися своїм досвідом і знаннями, надихаючи одне одного на нові досягнення.

Зазначимо, що Анна Різатдінова вкотре довела, що вона є не лише видатною спортсменкою, але й активною учасницею суспільного життя, яка не боїться говорити про важливі речі.

Гарячі новини Новини