Танець краси і ніжності: гімнастка Онопрієнко вразила шанувальників виступом з букетами квітів

Танець краси і ніжності: гімнастка Онопрієнко вразила шанувальників виступом з букетами квітів

Вікторія Онопрієнко - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Українська гімнастка, чемпіонка Європи, фіналістка Олімпійських ігор в Токіо Вікторія Онопрієнко, виклала нове відео у соціальній мережі.

Джерело: Instagram

20-річна красуня активно веде свій Instagram-профіль, де її життя захоплює аудиторію. Завдяки успішним виступам у гімнастиці, Вікторія привернула увагу майже 60 тисяч підписників.

"Спорт – це життя": чарівна гімнастка Онопрієнко отримує задоволення серед лісу

На її сторінці можна знайти безліч фотографій та відео, де дівчина ділиться моментами з подорожей, виступів, тренувань, селфі, фотосесій, а також кадрами з рідними, подругами та щоденними справами. Цього разу Вікторія опублікувала нове відео в сторіс, де щаслива витанцьовує з букетами квітів.

Зазначимо, що 20-річна Вікторія Онопрієнко роздумує про завершення кар'єри у художній гімнастиці. Дівчина виборола путівку у Париж-2024, але не потрапила до заявки збірної України.

Сама ж гімнастка заявляла, що була готова до виступів у Парижі "з травмами і без них". Пізніше Онопрієнко опублікувала Інстаграм-допис, де розповіла, що їй не вперше відмовляють в участі у топзмаганнях "без вагомих причин"

Гарячі новини Новини