Неймовірна колишня пасія зірки Ман Сіті підкреслила свої пишні принади обтислою сукнею – спокушає

Христина Гайдар23 вересня, 18:20
Неймовірна колишня пасія зірки Ман Сіті підкреслила свої пишні принади обтислою сукнею – спокушає

Арабелла Чі - Інстаграм

00 хв

Колишня дівчина захисника Манчестер Сіті Рубена Діаша, Арабелла Чі, показала свій бездоганний стиль під час ранкового відпочинку.

Джерело: Інстаграм

Арабелла, яка завжди вміє привернути до себе увагу, цього разу захопила своїх шанувальників знімком, зробленим на острові Кос у Греції.

Ідеальний ранок: українка Бех-Романчук оголила сідниці посеред Карпат – насолода для очей

"Good morning", – підписала вона фото, на якому вона постала у стильній обтягуючій сукні бежевого кольору, підкреслюючи свою струнку фігуру.

Золотий клатч і мінімалістичний фон з оливковим деревом підкреслили її елегантність та вишуканість. Всього за декілька годин знімок набрав більше тисячі лайків і викликав захоплення у численних підписників.

Шанувальники не стримували своїх компліментів: "Красива всередині та зовні", "Ти така мила", "Красуня, ти як завжди принцеса".

Відпочинок у розкішному готелі, судячи з усього, надихає Арабеллу на нові стильні образи та чудові моменти, які вона із задоволенням ділиться зі своїми прихильниками.

Реклама

Зазначимо, що дівчина активно займається моделінгом. Вона відома інфлюенсерка, де вже маю понад 1,3 мільйони шанувальників.

Гарячі новини Новини