Джорджина поділилася несподіваним зізнанням щодо трансферу Роналду – не могла дочекатися від'їзду

Ольга Котів22 вересня, 19:00
Джорджина поділилася несподіваним зізнанням щодо трансферу Роналду – не могла дочекатися від'їзду

Джорджині сподобався перехід Роналду в Аль-Наср - Інстаграм

00 хв

Кріштіану Роналду та його партнерка Джорджина Родрігес переїхали до Саудівської Аравії у 2023 році. Перед цим вони жили в Манчестері.

Джерело: О2

Родрігес зізналася у своєму реаліті-шоу на Netflix, що з нетерпінням чекала на виїзд з Англії.

Джорджина сколихнула мережу ефектними луками: білявка із соковитим декольте

Кріштіану Роналду, який розпочав стосунки з Родрігес у 2016 році, перейшов з Реала до Ювентуса у 2018 році. У 2021 році він грав за Манчестер Юнайтед.

Після того, як його контракт з МЮ закінчився після суперечливого інтерв'ю з Пірсом Морганом, Роналду перейшов до Аль-Насра.

"Коли Кріш сказав мені, що гратиме за Аль-Наср, я була така щаслива, бо дуже хотіла поїхати з Манчестера", – зізналася Родрігес.

Джорджина запевняє: знала, що на них чекає щось велике, тож вони були дуже мотивовані зробити цей крок. Однак нове життя в Саудівській Аравії не відразу виявилося легким.

Реклама

"Все сталося дуже швидко. На початку d мене були злети та падіння, тому що ми ніколи раніше не жили в готелі так довго. Були дні, коли я не хотіла, щоб мене хтось бачив, але загалом я була дуже захоплена", – додала красуня.

Прибувши до Саудівської Аравії, Роналду та його сім'я оселилися в розкішному люксі Kingdom Suite в готелі Four Seasons в Ер-Ріяді, що займає два окремі поверхи на вершині однієї з найвищих будівель країни.

Цей номер був одним з 17, зайнятих оточенням футболіста, до якого входили члени сім'ї, друзі та охорона. Вартість проживання становила понад 250 тисяч фунтів.

Після переїзду Роналду забив 63 голи у 70 матчах за Аль-Наср у всіх змаганнях і допоміг клубу виграти Кубок арабських клубних чемпіонів 2023 року.

Гарячі новини Новини