Засуджений футболіст-ґвалтівник зник з лиця землі: лише одиниці знають, де переховується зірковий втікач з Мілана

Ольга Котів11 лютого, 17:40
Засуджений футболіст-ґвалтівник зник з лиця землі: лише одиниці знають, де переховується зірковий втікач з Мілана

Робінью переховується від правосуддя - Інстаграм

00 хв

Колишню футбольну зірку Робінью розшукує Італія. Його засудили до 9 років ув'язнення за зґвалтування.

Джерело: Sport Sport

Проте наразі він насолоджується свободою в Бразилії, яка не має угоди про екстрадицію з Італією. Про екс-футболіста нічого невідомо, адже він вирішив переховуватися.

Чемпіона Європи звинуватили у зґвалтуванні – дівчина розповіла, як партнер Роналду заманив її

Робінью колись вважався найбільшим талантом світу. Після топових ігор у Сантосі він перебрався в Реал, а потім виступав за Манчестер Сіті та Мілан, а також низку менших клубів у Китаї та Туреччині.

Мабуть, він ніколи не забуде свого перебування в Італії з 2010 по 2015 рік. Зараз ця країна розшукує бразильця через зґвалтування 23-річної албанки, яке сталося в січні 2013 року і за яке він був засуджений до 9 років ув'язнення.

Реклама

Однак колишній футболіст недоступний італійській владі. Адже йому ніколи не спаде на думку покинути Бразилію та піти відбувати покарання.

Найближчими роками між Італією та Бразилією не з'явиться договору про екстрадицію. Проте бразильські політики готові прийняти закон, який дозволить Робінью відбувати покарання у своїй країні.

Передавши вирок з Італії до Бразилії, Міністерство юстиції продемонструвало б прихильність країни боротися зі злочинністю та продемонструвало б готовність співпрацювати. Відбуття покарання на бразильській землі не дало б Робінью залишитися безкарним у цій справі,
– зазначив заступник генпрокурора Карлос Фредеріко Сантос.

Однак Італія досі вимагає екстрадиції. Там вважають, що в Бразилії Робінью мав би переваги й не відбував би покарання належним чином.

Наразі Робінью рідко з'являється у соцмережах. Останнє фото з дружиною він опублікував у серпні минулого року. Очевидно, що колишня зірка футболу не хоче, щоб хтось знав, де він і що робить.

Скандали Новини