Джорджина прийшла на матч Роналду разом з усією родиною: неймовірні форми красуні виділяються і тут

Ольга Котів15 вересня, 22:20
Джорджина прийшла на матч Роналду разом з усією родиною: неймовірні форми красуні виділяються і тут

Джорджина Родрігес прийшла на матч Кріштіану Роналду - Інстаграм

00 хв

Джорджина Родрігес відома не лише як модель, але і як мати. У п'ятницю, 13 вересня, вона разом з усією родиною відвідала матч Кріштіану Роналду, який тримав у напрузі до останніх секунд.

Джерело: О2

Джорджина та Кріштіану виховують п'ятьох дітей, двоє з яких – їхні спільні. Пара насолоджується щасливим сімейним життям, і Родрігес неодноразово підкреслювала, що турбота про сім'ю та дім для неї є надзвичайно важливою.

Роналду відверто розповів про стосунки зі своїм старшим сином: "Можемо не розмовляти кілька днів"

Джорджина часто ділиться світлинами їхнього життя. Зокрема, на фотографіях зображені спільні канікули, сімейні моменти та повсякденні справи. Їй вдається причаровувати мільйони своїх фанатів. Модель – у прекрасній фізичній формі.

Красуня дуже залучена в життя своїх дітей, що можна побачити на численних фото та відео у мережі.

Цього разу Джорджина прийшла на матч Кріштіану з усією родиною. Його Аль-Наср зіграв внічию з Аль-Ахлі, забивши вирішальний гол на 90+9 хвилині матчу (1:1).

Реклама

Родрігес, попри свою роль матері, не нехтує кар'єрою. Вона керує власним бізнесом, співпрацюючи з розкішними брендами.

За профілем Джорджини в Інстаграмі стежать мільйони шанувальників. Вона надихає багатьох жінок, показуючи, що кар'єру, материнство та сексуальність можна поєднувати.

Її шлях від продавчині в магазині Gucci до однієї з найпопулярніших коханих футболістів у світі є чудовим прикладом того, як цілеспрямованість і наполеглива праця можуть привести до успіху.

Гарячі новини Новини