"Моя опора": гравець Металіста 1925 зворушливо звернувся до коханої у її день народження

Христина Гайдар14 вересня, 15:00
"Моя опора": гравець Металіста 1925 зворушливо звернувся до коханої у її день народження

Катерина Бугай - Інстаграм

00 хв

Катерина Бугай, дружина українського футболіста Владислава Бугая святкує своє день народження, чоловік не лишив без уваги.

Джерело: Інстаграм

Владислава у своєму Instagram, виклав фото з дружиною та написав: "Моя опора, мотивація, підтримка".

"З днем міста, Ірпінь": борчиня Коляденко висловила подяку нашим захисникам – без святкувань

Також сама ж Катерина поділилася емоційним постом у соціальних мережах, де підбила підсумки минулого року та висловила надії на майбутнє.

"Привіт, новий рік мого життя, будь ще смачнішим, ніж попередній", – написала Мирослава. Вона зізналася, що рік, який минув, був особливим, адже саме він подарував їй та чоловікові найцінніше – їхнього сина.

Мирослава поділилася своїми думками щодо життя, людей і свого ставлення до них: "Божевільний час, обожнюю своє життя, люблю всіх і все, що мене оточує, дякую за участь у ньому кожному".

Реклама

Не забула Мирослава і про свою родину: "Дякую своєму тілу, своєму здоров'ю, своїй родині, своєму чоловікові. Мама взагалі каже, що Владу орден треба за життя зі мною, чесно взагалі не розумію, про що вона," – жартує вона.

На завершення Мирослава висловила подяку всім, хто був поруч з нею, і заявила про свої плани на майбутнє: "Летимо далі, далі крутіше! Далі більше. Усім дякую."

Нагадаємо, що у січні 2021 року футболіст зробив пропозицію та почув "так". У квітні 2024 року форвард та його дружина вперше стали батьками. У родині народився син на ім'я Марк.

Гарячі новини Новини