"Жадібна до моїх грошей": зірка ПСЖ несподівано возз'єднався з екс-дружиною на очах Мбаппе

Ольга Котів11 вересня, 23:29
"Жадібна до моїх грошей": зірка ПСЖ несподівано возз'єднався з екс-дружиною на очах Мбаппе

Колишня дружина Ашрафа Хакімі – невже вони знову разом - Інстаграм

00 хв

Ашраф Хакімі після розлучення заявляв, що не довірятиме жодній іншій жінці, крім матері. Однак, схоже, щось пішло не так.

Джерело: PulseSports

"Я зрозумів, що вона жадібна до моїх грошей через два місяці після нашого весілля, тому я вирішив переписати все своє майно на свою маму і з нетерпінням чекав, коли вона попросить розлучення. Я більше ніколи не довірятиму жодній жінці, окрім своєї матері", – розповідав після розлучення 25-річний Хакімі.

Екс-дружина зірки ПСЖ хотіла відсудити в нього кругленьку суму: футболіст хвацько вивернувся

Колишній захисник мадридського Реала переписав навіть свій одяг та ігрову футболку на маму, тож його 37-річній дружині нічого не дісталося при розлученні.

Іспанська акторка туніського походження протрималася у цьому шлюбі з 2020 по 2023 роки. Однак днями Хіба Абук засвітилася в одному ресторані Мадрида з Хакімі, де також у той час перебував Кіліан Мбаппе – всі вони виходили разом.

Реклама

Після цього дівчина сідала в розкішне авто свого колишнього чоловіка. Журналісти та фанати зі всього світу не можуть зрозуміти причини такої зустрічі, адже це перша їхня спільна поява на публіці з моменту скандального розлучення.

Пікантності ситуації додає присутність Кіліана Мбаппе, який пограв з Хакімі в ПСЖ, а зараз виступає за Реал. Цікаво, що раніше Хібу Абук пов'язували із 49-річним іспанським спортсменом, який займається кінним поло.

Гарячі новини Новини