Найсексапільніша фанатка Чехії не залишає шансів – ходяча зваба щиро вражена українцями

Ольга Котів11 вересня, 22:45
Найсексапільніша фанатка Чехії не залишає шансів – ходяча зваба щиро вражена українцями

Шарка Пекова і легендарний бомбардир Мілан Барош - Інстаграм

00 хв

Шарка Пекова прочиняє залаштунки матчі збірної України у Празі. Журналістка вражає формами та щирими думками.

Команда Сергія Реброва отримала фантастичну підтримку вболівальників. Наших фанатів на матчі Ліги націй Чехія – Україна (3:2) було більше, ніж навіть прихильників господарів. Це шокувало навіть чеських журналістів і футболістів.

Гравцям збірної України дісталося від фанатів після матчу – кидали сміття і лаяли: "Що за х***я?"

Багато українських вболівальників мають дозвіл на проживання в Чехії, тож змогли викупити більшість квитків. Відзначила цей факт і Шарка Пекова – одна із найсексуальніших чеських вболівальниць.

Пишногруда журналістка, на Інстаграм якої підписані понад 120 тисяч шанувальників, особисто відвідала матч і поділилася враженнями.

Дівчина часто ходить на стадіон, вболіває за лондонський Арсенал та данський Копенгаген, де працює її батько, а також полюбляє селфі з такими легендами футболу, як найкращий бомбардир Євро-2004 Мілан Барош.

Реклама

"Коли ви граєте вдома, але фактично на виїзді. Думки про атмосферу. Відмінна і важка гра, тому 3 очки, безумовно, цінні. Атмосфера на стадіоні була фантастичною, але, чесно кажучи, виглядало так, ніби українці були господарями.

Я не знаю, як працює продаж квитків і наскільки велику роль в цьому зіграла невдача на Євро і подальший провал в Грузії, але це була дивна ситуація.

Так чи інакше, мені сподобалося, як пристрасно українські вболівальники підтримували своїх гравців, хоча, звичайно, це, мабуть, дратувало наших хлопців. Я розумію їхнє розчарування.

Однак я також розумію розчарування чеських вболівальників, тому що я також особисто не згодна, наприклад, з тим, що вони продовжують брати в збірну гравців без ігрової форми, а просто дивляться на те, що вони виступають за кордоном", – написала Пекова.

Гарячі новини Новини