Один із найкращих бомбардирів є багатодітним татом – кохана виділяється серед дружин футболістів

Ольга Котів11 вересня, 17:57
Один із найкращих бомбардирів є багатодітним татом – кохана виділяється серед дружин футболістів

Кеті Гудленд дуже відрізняється від більшості дружин відомих футболістів - Інстаграм

00 хв

Харрі Кейн одружився з Кеті Гудленд у червні 2019 року. Зараз пара насолоджується життям у Німеччині після його гучного переходу до мюнхенської Баварії в серпні 2023 року.

Джерело: О2

У свій 31 рік Харрі Кейн – не лише визнаний футболіст, а й відданий чоловік і батько. Він познайомився зі своєю майбутньою дружиною, Кеті Гудленд, якій також 31, ще в школі. Тоді ж і зародилося їхнє кохання.

"Раби": Третьякова експлуатує дітей у власних цілях – мама з гумором

Кеті – фітнес-інструкторка, яка здобувала освіту в галузі спортивних наук. Дівчина поділяє пристрасть Харрі до фізичної активності і є великою підтримкою в його кар'єрі. Пара заручилася в липні 2017 року, а через два роки одружилася.

Харрі та Кеті мають чотирьох дітей: Айві (7 років), Вів'єн (5 років), Луї (3 роки) та десятимісячного Генрі. Гудленд – переконана прихильниця природних методів пологів. Їхня перша донька, Айві, з'явилася на світ за допомогою методу гіпнопологів.

Реклама

Проте не все в житті футболіста складається ідеально. У квітні 2024 року троє дітей пари – Луї, Вів'єн та Айві – потрапили в серйозну автокатастрофу в Німеччині.

Всі учасники інциденту, на щастя, отримали лише легкі травми, але цей момент, безумовно, надовго залишиться в пам'яті всієї сім'ї Кейн. Інцидент показав, як раптово може змінитися життя і наскільки цінною є кожна мить, проведена разом.

Гарячі новини Новини