Вогняна дівчина півзахисника Динамо продемонструвала розкішну фігуру – дуже ефектно

Христина Гайдар11 вересня, 9:20
Вогняна дівчина півзахисника Динамо продемонструвала розкішну фігуру – дуже ефектно

Ліза Кандиба - Інстаграм

00 хв

Ліза Кандиба, дівчина гравця Динамо Назара Волошина, знову привернула увагу своїх підписників новою публікацією в Instagram.

Джерело: Інстаграм

У новій серії фотографій, які вона нещодавно опублікувала в Instagram, Ліза продемонструвала вишуканий образ, що викликав справжній фурор серед її підписників.

Довгонога обраниця Супряги показалася в обтиснутому комбінезоні – вона мрія кожного

На останньому фото Ліза позує у білому піджаку з вирізами на плечах і джинсах, які ідеально підкреслюють її пишні форми.

undefined
undefined

Стильні окуляри та маленька біла сумочка додають завершальних штрихів до її образу, роблячи його ще більш елегантним та модним. Цей витончений та стильний наряд відразу ж привернув увагу її шанувальників, зібравши численні лайки та захоплені коментарі.

Ліза Кандиба відома своєю активністю в соціальних мережах. Як інфлюенсерка та модель, вона регулярно створює контент для різних брендів, демонструючи найновіші модні тренди.

Реклама

Її Instagram-сторінка, де на неї підписано понад 16,7 тисяч шанувальників, постійно оновлюється новими фото та відео, які завжди викликають інтерес у підписників.

undefined
undefined

Пара Лізи та Назара Волошина є досить популярна в українському футбольному світі.

Їхні спільні фотографії завжди збирають тисячі лайків, а кожна поява Лізи в публічному просторі викликає справжній ажіотаж.

Нагадаємо, що дівчина старша за футболіста на декілька років. Проте це не заважає їм будувати щасливі стосунки.

Гарячі новини Новини