Дружина Зінченка зачаровує в Чехії перед матчем України – нові фанати вишикувались у чергу

Ольга Котів10 вересня, 18:40
Дружина Зінченка зачаровує в Чехії перед матчем України – нові фанати вишикувались у чергу

Влада Зінченко (Седан) і Кріштіану Роналду - Інстаграм

00 хв

Влада Седан вміє працювати з аудиторією. Обраниця футболіста збірної України яскраво позує прямо на вулиці в Празі.

Дружина Олександра Зінченка напередодні прибула на визначальний матч Ліги націй. Україна зіграє проти Чехії, яка стала новою домівкою для команди Сергія Реброва у домашніх матчах, повідомляє YeSport.

Дружина Зінченка надихає чоловіка на результат у Празі – соковиті кадри не залишають байдужим

Вболівальники "синьо-жовтих" заполонили місто, яке знову приймає зустріч нашої національної збірної. Влада Зінченко стала справжньою окрасою Праги.

Відома журналістка та мати двох дітей з ледь помітною посмішкою позує посеред міста у стильному костюмі, ледь оголивши животик. Образ впевненої в собі жінки доповнюють окуляри.

undefined

Особистої присутності Влади, база шанувальників якої перевалила за 700 тисяч, забракло на попередньому матчі збірної проти Албанії, що завершився поразкою з рахунком 1:2.

Реклама

Цікаво, що чеські журналісти побоюються напливу фанатів з України. Багато українців уже тривалий час мешкають у їхній країні та навіть мають відповідні документи, які дозволяють купувати квитки не лише в обмежений квотами гостьовий сектор. Завдяки цьому команда Реброва може отримати навіть більшу підтримку трибун, ніж фактичні господарі.

Гарячі новини Влада Зінченко Олександр Зінченко Новини