"Фізично не зможе працювати": як Модріч пройшов шлях від офіціанта у 15 років до зірки футболу в 39

Ольга Котів10 вересня, 19:21
"Фізично не зможе працювати": як Модріч пройшов шлях від офіціанта у 15 років до зірки футболу в 39

Лука Модріч відсвяткував 39-річчя - Інстаграм

00 хв

Лука Модріч відсвяткував своє 39-річчя і вже може сказати, що здійснив усі свої дитячі мрії. Період життя футболіста, коли він працював офіціантом у ресторані в Задарі, був особливо цікавим.

Джерело: Sport Sport

Сьогодні Модріча вважають найкращим півзахисником в історії. Коли гравцю виповнилося 15 років, він навіть не підозрював, що це станеться.

Модріч розіпхав охоронців, щоб підійти до фанів: легендарний партнер Луніна показав, якою людиною є

Сьогодні на рахунку Модріча – 27 трофеїв, здобутих у складі Реала, 3 медалі у складі збірної Хорватії, Золотий м’яч, понад 900 зіграних матчів і статус абсолютної ікони.

Він багато пережив у своїй кар'єрі, особливо на самому початку, коли грав на правах оренди в Зріньскі та Інтері. Потім Модріч дійшов до Динамо Загреб, Лондона та Тоттенхема і нарешті опинився в Реалі, за який виступає понад 10 років.

Перші футбольні кроки Лука зробив у Задарі. Паралельно з тим він був і офіціантом. Кілька років тому видання Story опублікувало інтерв'ю з кухарем, який працював тоді з Модрічем.

Реклама

"Лука був крихітною дитиною, від якого я, чесно кажучи, ніколи не сподівався такого успіху. Я сказав людині, яка його привела: "Звідки ти його до мене привів? Він не витримає фізичних навантажень". Я думав, що він навіть тацю не вміє нести, він для мене точно не офіціант", – розповів кухар.

"Але треба сказати, що він був дуже слухняним і милим. Говорив мало, до того ж був дуже тихий. Він не конкурував, не виділявся і здавався мені дуже скромним. Він не був звичайним підлітком, не курив і тому подібне. Можна сказати, що кожна мати хотіла б мати такого сина.

Хоч йому було лише 15 років, він поводився досить зріло. Тож можна стверджувати, що він був дорослим чоловіком у тілі маленької дитини. Інші люди, які знали його ближче, завжди казали, що він цілими днями бив м’яч у Затоні", – сказав кухар ресторану, де працював Модріч.

Модріч став справжнім феноменом, адже мало хто в такому поважному віці може витримати інтенсивний режим гри за мадридський Реал і збірну своєї країни.

Серед інших з його 39-річчям привітав одноклубник Андрій Лунін, назвавши коротко і чітко – легендою. Голкіпер збірної України прикріпив кумедне фото, як носить Луку.

undefined
Гарячі новини Новини Андрій Лунін