Фанат Роми набив тату, як у партнера Довбика – дотримав слова і став популярним на весь світ

Ольга Котів10 вересня, 18:00
Фанат Роми набив тату, як у партнера Довбика – дотримав слова і став популярним на весь світ

Фанат зробив тату, як у Пауло Дибали - Інстаграм

00 хв

Вболівальник Роми оголосив, що зробить собі татуювання, схоже на те, що є у Пауло Дибали, якщо той залишиться в клубі. Хлопець дотримався обіцянки.

Джерело: О2

Паулу Дибала став футболістом Роми у 2022 році. Півзахисник є одним з улюбленців вболівальників клубу, в який цього літа перейшов Артем Довбик.

"Настав час нового": Харлан набила легендарне тату з пам'ятними моментами своєї кар'єри

Шанувальники були дуже стурбовані, коли влітку з'явилися чутки про можливий відхід аргентинця. Один з них вирішив заявити, що зробить собі таке ж татуювання, як у Дибали, якщо той залишиться в клубі.

Невдовзі воно і справді з'явилося на його руці. Татуювання не ідентичне тому, що зробив Пауло, оскільки воно містить зображення вовка – тварини, невіддільної від Риму та присутньої на гербі Роми.

Вболівальник зібрав 40 тисяч лайків під фотографією. Він вирішив нестандартно скористатися високим інтересом до свого акаунту в соціальній мережі X і попросив людей поділитися його дописом.

Реклама

"Дякую за вподобання. Я не проситиму вас стежити за моїм акаунтом. Я просто хочу, щоб ви поділилися цим постом, щоб Дибала його побачив", – написав Маттео.

Гарячі новини Новини