Українська гімнастка порівняла, що відбувалось на Олімпіаді в Токіо та Парижі: "Могли зняти всіх"😢

Ольга Котів10 вересня, 15:20
Українська гімнастка порівняла, що відбувалось на Олімпіаді в Токіо та Парижі: "Могли зняти всіх"😢

Марія Височанська зізналась, що було в олімпійському селищі в Токіо - Інстаграм

00 хв

Марія Височанська розкрила атмосферу в олімпійських селищах на Іграх у Токіо та Парижі. За словами української гімнастки, Олімпіада у столиці Франції назавжди залишиться у її серці.

Джерело: NV

Марія розповіла, що цьогоріч атлети з різних країн тепло спілкувались між собою. Проте такого не було у Токіо, де всі уникали будь-яких контактів через ризик заразитися коронавірусом.

Українську гімнастку зі Львова назвали росіянкою на Олімпіаді-2024: "Це було навмисно"

"Олімпіада в Парижі дуже відрізнялася від Ігор у Токіо. В Японії не було тієї атмосфери, яка була у столиці Франції. Париж назавжди залишиться в моєму серці, тому що підтримка залу відчувалась дуже сильно.

Я ніколи не відчувала настільки сильної підтримки, як у Франції, там була класна атмосфера. Ця Олімпіада – особлива, бо українську команду в Парижі підтримували найбільше.

Ще були французи, звичайно, вони вболівали за своїх, але ми стали тією командою, яка закохала парижан своїм вогником, вправами та емоційністю. Це було дуже круто", – зауважила гімнастка.

Реклама

За словами Марії, в Токіо не було зовсім глядачів, тому вона відчувала стукіт свого серця та абсолютно все, що відбувалося навколо.

"Чим відрізнялася атмосфера в селищі в Токіо і в Парижі? У Токіо була дуже напружена атмосфера, ми кожен день робили тест на "корону". Якби він був позитивний, то могли зняти всю делегацію, це б нікому не дало можливості виступати. Кожен спортсмен тримався якомога далі від всіх.

А в Парижі відчувалася атмосфера дружності між країнами. Якщо спортсмен йшов з медаллю, то його всі вітали, фотографувалися. Багато спортсменів відпочивали на терасах, відчувалася розслаблена атмосфера. Люди приїхали у Париж насолоджуватися змаганнями, отримувати позитивні емоції", – підсумувала Височанська.

Гарячі новини Новини