Магучіх підкорює серця в рекламі відомого бренду – розкішна модель засвітила модні тренди

Ольга Котів10 вересня, 14:04
Магучіх підкорює серця в рекламі відомого бренду – розкішна модель засвітила модні тренди

Ярослава Магучіх знялася в новому кампейні CHER’17 - Інстаграм

00 хв

Ярослава Магучіх знялася в кампейні нової осінньо-зимової колекції бренду CHER’17, яку присвятили головним трендам сезону. Українська легкоатлетка, світова рекордсменка й олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту є втіленням CHER Girl.

У бренді зазначили, що Ярослава – сильна, цілеспрямована, з невичерпною енергією, яка завжди йде вперед.

Магучіх зізналася, хто мотивує її до нових світових рекордів: "Я подивилась на нього"

"Ці ж якості вона знайшла і в нашому бренді, коли вперше побачила його в Instagram. Сьогодні Ярослава вже має чимало речей від CHER’17 у своєму гардеробі", – мовиться у дописі.

"CHER’17 я побачила вперше в Інстаграмі. Мене заінтригувало те, що це перший такий сучасний український бренд. У мене багато речей від CHER’17, здебільшого спідниць, штанів та джинсів, у яких ідеальна посадка. Та, головне, вони довгі, а, повірте мені, знайти довгі джинси дуже складно", – зазначила Ярослава.

Реклама

Спортсменка приміряла різні образи – від розслаблених до звабливих. Їй вдалося ідеально передати настрій колекції, до якої увійшли затишні в'язані сукні, кардигани, шкіряні костюми та жакети, текстуровані бомбери, спідниці в стилі preppy, широкі джинси та незмінна класика – little black dress.

У перервах між зніманням Ярослава дала флеш-інтерв’ю, в якому розповіла, що допомагає їй відволікатися від реальності. Також вона згадала про свою любов до читання та відновлення після виснажливих тренувань.

Гарячі новини Новини