Хорватський король іспанської нерухомості: Лука Модріч викупив "половину" Мадрида

Ольга Котів6 вересня, 23:13
Хорватський король іспанської нерухомості: Лука Модріч викупив "половину" Мадрида

Лука Модріч інвестує в нерухомість - Інстаграм

00 хв

Лука Модріч любить багато ризикувати на полі, і цей ризик зазвичай виправданий. Адже хорват став найбільш титулованим гравцем в історії Реала і вважається чи не найкращим півзахисником усіх часів.

Джерело: Sport Sport

Модрічу за кілька днів виповниться 39, але це не заважає йому продовжувати грати на високому рівні як у футболці Реала, так і за збірну, з якою він поки не хоче прощатися.

Тренер збірної, яка провалила Євро, – справжній король нерухомості: вартість його квартир вражає

Хорват перебуває у пізньому футбольному віці. Хоча він ніколи публічно не говорив про завершення кар'єри, але, схоже, вже вирішив підстрахуватися розумними інвестиціями.

У 2020 році Модріч заснував агентство нерухомості під назвою Modric Family SL, яке через 2 роки вже мало активи на 14,7 мільйона ​​євро. У травні володар Золотого м'яча вирішив влити ще 6 мільйонів євро капіталу, щоб купити нерухомість навколо Мадрида, що він зрештою і зробив.

Реклама

Два роки тому Модріч придбав земельну ділянку площею 941 квадратний метр. Раніше там був готель із садом, тому гравець може знести його та побудувати новий.

Крім того, Модріч також придбав 3 новозбудовані квартири біля тренувального табору Реала у Вальдебебасі, а також орендував 3 паркомісця біля квартир.

Свою першу значну інвестицію Модріч зробив у Мадриді у 2015 році, коли купив розкішну віллу площею 700 квадратних метрів і сад на 3000 квадратних метрів.

Легендарний футболіст також володіє численними об’єктами нерухомості в Хорватії, зокрема пентхаусом у центрі Загреба. Це приміщення площею 220 квадратних метрів та лоджія площею 29 квадратних метрів. З одного боку відкривається прекрасний вид на зелені насадження, а з іншого – на собор.

Хорватські ЗМІ підрахували, що придбання квартири Модрічем обійшлося в 1,4 мільйона євро. Також Модріч володіє розкішною віллою в Кожино в рідному Задарі.

Гарячі новини Новини