Таємна кохана партнера Довбика любить робити гарячі фото – пікантна деталь розбурхує мільйони фанів

Ольга Котів5 вересня, 19:55
Таємна кохана партнера Довбика любить робити гарячі фото – пікантна деталь розбурхує мільйони фанів

Людовіка Пагані зустрічається з новим партнером Довбика - Інстаграм

00 хв

Людовіка Пагані, подруга футболіста Роми Стефана Ель-Шаараві, любить публікувати гарячі знімки. Шанувальники просто в захваті від її краси.

Джерело: Blitz quotidiano

Людовіка обожнює музику та спорт, і це помітно на фотографіях. На світлинах добре видно її ідеальну фігуру та вигини незалежно від того, яке вбрання красуня вирішила одягнути. Про це добре знають понад 4 мільйони підписників, які вирішили стежити за нею в Інстаграмі.

Неперевершена Зубкова у сміливому наряді без бюстгальтера сяє на відпочинку – звабливі фото красуні

Людовіка зачаровує останніми гарячими фото, і шанувальники не можуть не зацікавитися пікантною деталлю, яка не залишається непоміченою. Мовиться про її стосунки з нападником Роми Стефаном Ель-Шаараві, з яким діджейка разом вже кілька років. Парі вдається зберігати свою конфіденційність.

"Він стриманий, і, як наслідок, я теж. Щоб захистити щось прекрасне, найкраще не виставляти його напоказ", – пояснила красуня.

Реклама

Один з її останніх дописів вже набрав понад 92 тисячі вподобань та майже 200 коментарів. На знімках 29-річна Людовіка позує у спортивному одязі.

"Досконалість – це ви", – написав один з підписників красуні.

Дівчина Ель-Шаараві, з яким цього літа Артем Довбик почав грати за Рому, стала відомою завдяки роботі на італійському телебаченні.

Якось Пагані комічно прочитала дані турнірної таблиці Серії А, помістивши Наполі на 47 місце, хоча насправді йшлося про 47 набраних очок. Відео стало вірусним, розлетівшись соцмережами.

Інша пікантність полягає в її любові до відвертих образів, адже Людовіка частенько "забуває" про білизну. Її форми настільки причаровують фанатів, що ті питають, чи не вдається вона до фотошопу грудей.

Гарячі новини Новини