Фантастична Харлан засмагає майже оголеною на пляжі з коханим – довгоочікувана відпустка

Христина Гайдар2 вересня, 19:00
Фантастична Харлан засмагає майже оголеною на пляжі з коханим – довгоочікувана відпустка

Ольга Харлан - Інстаграм

00 хв

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, відома своїми перемогами на світовій арені, нарешті знайшла час для довгоочікуваної відпустки.

Джерело: Інстаграм

Зірка фехтування разом зі своїм коханим відправилась на відпочинок, де вони насолоджуються заслуженим спокоєм та романтикою під сонцем.

Лише повернулась, а вже з подарунком: сексуальна обраниця Малиша показала вражаючий букет – краса

У своїх Instagram Stories чемпіонка поділилася відео, на якому вони разом лежать на пляжі.

На відео Ольга виглядає просто чудово в купальнику та легкій накидці, що лише підкреслює її засмаглу фігуру. Її чоловік сидить поруч, і вони разом занурюються у хвилі розслабленого відпочинку.

Під відео спортсменка залишила напис: "Не віримо, що у нас нарешті відпустка. Насолоджуємося. Але купатися не підемо, океан якийсь холодний."

Ця відпустка стала для пари справжнім ковтком свіжого повітря після насичених місяців роботи. Хоча океан виявився не таким теплим, як хотілося, це не завадило закоханим провести час разом, насолоджуючись кожною миттю їхнього відпочинку.

Реклама

Нагадаємо, що з нагоди 33-го Дня Незалежності двох українських спортсменів – боксера Олександра Усика та фехтувальницю Ольгу Харлан – відзначили почесними відзнаками.

Ольга Харлан на літній Олімпіаді-2024 принесла збірній України дві нагороди, зокрема доклалася до "золота" жіночої команди шаблісток.

Гарячі новини Новини