"Хвостом за татком": милий кадр від дружини Тимчика – маленька копія не відходить від оборонця

"Хвостом за татком": милий кадр від дружини Тимчика – маленька копія не відходить від оборонця

Олександр Тимчик з родиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Каріна Тимчик, обраниця захисника Динамо Олександра Тимчика, поділилася з прихильниками новим фото у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Каріна активно веде свою сторінку в Інстаграм. Вона вже привернула увагу близько 9 тисяч поціновувачів. Про професію та хобі жінки наразі нічого невідомо. Красуня присвячує себе родині.

Елегантна дружина Тимчика вміло нагадала про себе – афродіта "динамівця"

Білявка полюбляє тішити контентом у своєму блозі, таким як: фото та відео з подорожей, футболу, материнства, романтики з Тимчиком, просто буденність чи лайфстайл.

Цього разу Каріна виклала нове фото у сторіс. Вона зафіксувала на камеру мобільного своїх хлопців. На світлини Тимчик власної персоною, а позаду нього – син.

undefined

Нагадаємо, що футболіст збірної України зробив пропозицію Каріні у 2020 році. Закохані виховують сина з січня 2023 року.

Реклама

Додамо, що в оновленому розіграші Ліги Європи "біло-сині" зіграють проти восьми різних команд. Суперниками підопічних Олександра Шовковського стали Рома (Італія), Лаціо (Італія), Ференцварош (Угорщина), Реал Сосьєдад (Іспанія), Галатасарай"(Туреччина), Вікторія Пльзень (Чехія), РФШ (Латвія) та Гоффенгайм (Німеччина).

Гарячі новини Новини Динамо