Зізнання розкішної іспанської моделі: "У мене був роман з Роналду – природжений завойовник"

Ольга Котів30 серпня, 20:40
Зізнання розкішної іспанської моделі: "У мене був роман з Роналду – природжений завойовник"

Маріса Сандовал мала роман з Кріштіану Роналду - Інстаграм

00 хв

Маріса Сандовал була однією з перших моделей, яка сіла на трон іспанського шоу знайомств "MyHyV". Так, у 2009 році дівчина стала одним з найпопулярніших облич компанії Telecinco, що забезпечило їй величезну популярність.

Красуня стала однією з найвідоміших світських левиць жінок Мадрида. Завдяки своїй популярності вона відвідувала багато вечірок, організованих VIP-персонами іспанської столиці. Саме на одній з них дівчина познайомилася з Кріштіану Роналду, з яким у неї був короткий роман.

"Ти заслуговуєш найкращого": Роналду з сексі-обраницею та срібним м'ячем на яхті – він в історії ЛЧ

"Я познайомилася з Кріштіану Роналду у 2009 році на вечірці. У нас були спільні друзі, і вони запросили мене. Там ми познайомилися ближче. Я познайомилася з ним на початку його перебування в Мадриді.

Він щойно приїхав, навіть не говорив іспанською. Він був дуже милий, дуже веселий... З часом, я думаю, він став стриманішим. Але він був дуже товариським, дуже приємним хлопцем", – розповіла модель.

Реклама
undefined

Маріса описує Кріштіану як дуже відданого своїм близьким.

"Він дуже далекий і близький водночас. Гарна людина і блискучий професіонал. Я не можу сказати про нього нічого поганого. Кріштіану – природжений завойовник. Він привабливий, успішний, і кожна жінка, яка має Кріштіану Роналду поруч, відчуває себе привабливою", – згадує іспанка.

Проте їхній роман доволі швидко закінчився.

"Втрутилася преса, я була спустошена. Виїхала з Іспанії, щоб уникнути всієї цієї метушні. Я ніколи не хотіла втручатися і ні про що говорити. Досі нічим не ділилася про час, проведений з ним", – підсумувала Маріса.

Гарячі новини Новини