"Не розуміли": Яна Суркіс пригадала, як повідомила про вагітність коханому з Динамо – був шок

Ольга Котів30 серпня, 19:20
"Не розуміли": Яна Суркіс пригадала, як повідомила про вагітність коханому з Динамо – був шок

Яна Суркіс - Інстаграм

00 хв

Донька президента київського клубу відповіла на питання, які найбільше цікавлять її підписників. Яна Суркіс чекає первістка.

Раніше донька Ігоря Суркіса зізналася, що вагітна майже відразу після того, як з великим запізненням оголосила про шлюб з 23-річним Крістіаном Біловаром, який грає за київське Динамо – клуб її батька, повідомляє YeSport.

Стане мамою: донька Суркіса показала фото з животиком – 6 місяців зростання любові з гравцем Динамо

Підписники в її соціальних мережах найчастіше ставлять питання, як Яна дізналася про вагітність і розповіла коханому.

"Дізналася я дуже банально – зробила тест, забула про нього на 20 хвилин. Приходжу, а там 2 смужки. Побігла купила ще три. Кріс у цей момент був з командою на виїзді в автобусі.

Я завжди думала, що зроблю якийсь мега милий сюрприз. Але настільки не змогла тримати цю інформацію в собі, що просто написала йому смс, тому що у нього був дуже поганий зв'язок.

Реклама

Я була в стані шоку і не розуміння, що робити далі і як тепер жити, але цей стан дуже швидко пройшов і я ухвалила рішення, що не зациклюватимусь, а просто житиму своє життя, як і жила раніше", – пригадала Яна Суркіс у своєму телеграмі.

На гендер-вечірці в Дениса Попова дружина Біловара з'явилася наступного дня після того, як дізналася про свою вагітність.

"Ніхто не розумів, чому я так дивно поводжусь і не п'ю своє улюблене біле вино", – розповіла 22-річна Суркіс.

Також Яна додала, що набрала наразі всього 3 кілограми, через що дуже і дуже рада. А ось скаженого апетиту, яким її лякали, так і не з'явилося: "Намагаюся їсти збалансовано і за бажанням, правила "їсти за двох" я не дотримуюсь і вважаю, що це взагалі не дуже корисно".

Динамо Гарячі новини Новини