Легендарний бомбардир схуд на 36 кілограмів: проста дієта в топ-клубі мала приголомшливий ефект

Ольга Котів30 серпня, 13:21
Легендарний бомбардир схуд на 36 кілограмів: проста дієта в топ-клубі мала приголомшливий ефект

Ромелу Лукаку схуд на 36 кілограмів - Інстаграм

00 хв

Однією з найгарячіших тем на трансферному ринку в останні дні є перехід Ромелу Лукаку до Наполі. Якщо це відбудеться офіційно, то нападник знову працюватиме з тренером Антоніо Конте.

Джерело: О2

У минулому італієць слідкував за фізичною формою Лукаку. Вони познайомилися під час спільної роботи в міланському Інтері, а зараз возз'єдналися в Наполі.

"Який настрій, така й вечеря": Степаненко шокує, чим харчується – в дітей трохи краще

Тренер керував дієтою нападника, яка мала приголомшливий ефект. Тоді Лукаку схуд на цілих 36 кілограмів.

Конте та дієтологи Інтера порекомендували спортсмену середземноморську кухню. Провідними елементами харчування Лукаку стали овочі, а також багаті на білок варені м'ясні продукти – такі як індичка та курка. Спортсмену заборонили вживати смажену їжу, моцарелу та алкоголь.

Нападник, який мав зріст 191 сантиметр і вагу близько 100 кілограмів, не випадково отримав прізвисько "Великий Ром". Коли Лукаку скинув велику кількість кілограмів, це позитивно позначилося на його результативності на полі.

Реклама

У 2020 та 2021 роках він провів видатний сезон у міланському Інтері. У ньому гравець забив 24 голи та допоміг клубу виграти чемпіонат Італії.

Антоніо Конте став тренером Наполі влітку, а однією з його ідей стало залучення Ромелу Лукаку. Нападнику знову доведеться підкоритися його жорстким правилам.

Футболіст успішно пройшов медичні тести та підписав трирічний контракт зі своїм новим клубом, покинувши лондонський Челсі за 30 мільйонів євро плюс ще 15 потенційними бонусами.

Гарячі новини Новини