Кохана Миколенка у елегантному наряді блиснула довгими стрункими ніжками – Седан і Забарна оцінили

Віра Бойчук30 серпня, 17:40
Кохана Миколенка у елегантному наряді блиснула довгими стрункими ніжками – Седан і Забарна оцінили

Вікторія Миколенко - Інстаграм

00 хв

Вікторія, партнерка українського футболіста та захисника англійського Евертона Віталія Миколенка, вразила дуже привабливим образом.

Джерело: Інстаграм

Неймовірна улюблениця футболіста збірної України Вікторія Миколенко продовжує захоплювати своїх шанувальників розкішними нарядами та довершеною формою тіла. А за її життям стежить понад 12 тисяч людей.

Дивовижна обраниця Миколенка заворожила вродою у розкішній сукні – дружини футболістів у захваті

В цей раз красуня вирішила відвідати один із ресторінів Манчестера, про що розповіла в мережі. Ефектна білявка для свого образу обрала коротку спідницю та елегантний жакет, демонструючи неземну вроду та стрункі довгі ніжки. Свій аутфіт доповнила високими підборами та сумочкою.

Дружини українських футболістів прийшли в захват, залишивши безліч лайків. Зокрема облюбували фото Влада Седан, Ангеліна Забарна, Каріна Тимчик, Анастасія Конопля, Анна Реброва, Христина Яремчук та інші.

Реклама

Зазначимо, що Віталій Миколенко зробив коханій пропозицію руки та серця у липні минулого року. А в лютому 2024 року пара узаконила сімейний статус у РАГСі. Закохані поділилися у Інстаграмі кадрами зі зворушливої ​​події.

Гарячі новини Новини