Ярмоленко знайшов для свого Maserati дивне використання – українець шкодував про купівлю елітного авто

Ольга Котів9 лютого, 15:00
Ярмоленко знайшов для свого Maserati дивне використання – українець шкодував про купівлю елітного авто

Андрій Ярмоленко і його Мазераті - 0462

00 хв

Лідер Динамо колись придбав собі дуже дороге, але не надто практичне авто. Андрій Ярмоленко зізнався, що тепер його використовують у незвичних цілях.

Джерело: ВДИНАМО

Якихось 7 років тому один із найкращих бомбардирів збірної України розповідав, що не раз шкодував про купівлю Maserati. Вартість елітного спорткару оцінювали у понад 200 тисяч доларів.

Ярмоленко розповів, через які етапи має пройти Гріліш, щоб бути готовим до УПЛ

"Був молодий і дурний. Хотілося тоді попонтуватися, щоб всі на мене дивилися. Зараз, звичайно, це не дуже рентабельно, тим більше, є діти. Машина взимку не їздить", – зізнавався Ярмола.

Однак недавно його коштовному авто знайшли несподіване застосування... у весільних церемоніях на рідній Чернігівщині. Ярмоленко тоді виступав за кордоном, тож не брав із собою Maserati, яке простоювало в Україні.

"Зателефонував мені батя. Півтора чи два роки тому. І батя говорить, що в когось із знайомих буде весілля і вони попросили в тебе автомобіль. Я кажу, він ж все одно стоїть – беріть, якщо вам це принесе задоволення. Людям захотілося проїхатися на Maserati. Але грошей я ніяких з цього не мав, зразу кажу!" – зі сміхом розповів свою версію подій Ярмоленко.

Реклама

Що новенького Новини