"Не день, а ср*ка": дружина Яремчука розлючена і цього не приховує – футболіст ще такою її не бачив

Христина Гайдар27 серпня, 11:00
"Не день, а ср*ка": дружина Яремчука розлючена і цього не приховує – футболіст ще такою її не бачив

Христина Яремчук - Інстаграм

00 хв

Христина Яремчук, дружина відомого українського футболіста Романа Яремчука, не приховує свого роздратування.

Джерело: Інстаграм

Життя знаменитостей не завжди виблискує гламуром і безтурботністю, і навіть такі зіркові особистості, як Христина Яремчук, стикаються з буденними труднощами.

Безсоромна та розкішна: екс-любка захисника Манчестер Сіті показала гарячі форми – запалює уяву

Нещодавно Христина поділилася своїм досвідом на своїй сторінці в Instagram, виклавши сторіс із відвертим підписом: "Простояти в заторах три години. Не день, а ср*ка." Здається, що такого важкого дня в неї не було вже давно.

undefined

Наступне сторіс вона виставила з книгою, додавши підпис: "Поки нема світла та Інтернету окультуруємось". Для прочитання вона обрала книгу Марка Волінна "Це почалося не з тебе", яка присвячена темі сімейних травм та їх впливу на сучасне життя.

Реклама
undefined

Світла не було через масовану ракетну атаку, яка сколихнула Україну в понеділок, 26 серпня. Як писав УНІАН, внаслідок масованої ракетної атаки росіян загинули 7 українців, ще 47 людей зазнали поранень. Серед постраждалих зокрема і 4 дітей, наймолодшому з яких немає і року.

Під ударом також опинилася Київська ГЕС, однак, за даними джерел, критичних пошкоджень ані гребля, ані сама ГЕС не зазнала.

Гарячі новини Новини