Кім Кардашян несподівано завітала в гості до партнера Луніна: "Це зовсім не хороший знак"

Ольга Котів26 серпня, 18:00
Кім Кардашян несподівано завітала в гості до партнера Луніна: "Це зовсім не хороший знак"

Кім Кардашян приїхала в табір Реала - Інстаграм

00 хв

Кім Кардашян з'явилася у тренувальному центрі Реала, а потім відвідала і зірку мадридського клубу. Подія викликала численні коментарі шанувальників.

Джерело: Sport Sport

Раніше Кім часто відвідувала футбольні матчі. Її діти дуже люблять футбол, тож американська інфлюенсерка та бізнесвумен виконує їхні бажання зустрітися з найбільшими світовими зірками.

Мбаппе допоміг Реалу виграти Суперкубок – передав найближчій людині історичну футболку з дебюту

Днями 43-річна красуня з'явилася в Мадриді. Вона приїхала у Вальдебебас, щоб поспілкуватися з гравцями Реала, за який виступає українець Андрій Лунін. Особливу роль в цьому зіграли Джуд Беллінгем і Вінісіус Жуніор. Англієць має ділові стосунки з Кім. Він є обличчям її бренду спідньої білизни Skims.

Діти Кардашян були дуже щасливими. Вони взяли автографи у зірок Реала. Перед тим, як навідатися в табір, Кім навідалася в гості до Вінісіуса Жуніора.

Реклама

"Дякую, що прийшли до мене додому", – написав зірка Реала, чим викликав лавину коментарів.

Зокрема, фанати писали:

  • "Я боюся, що падіння Вінні почнеться з цього моменту".
  • "Це зовсім не хороший знак. Тікайте від Віні".

Багато хто називає Кім мисливицею на молодших чоловіків. Мовляв, хтось із гравців Реала може постраждати від спілкування з нею. Цікаво, що після зустрічі Вінісіус Жуніор не зміг відзначитися голом у матчі Ла Ліги проти Вальядоліда.

У минулому в Кардашян було багато бурхливих стосунків з відомими спортсменами. Зокрема, красуня мала романтичні стосунки з зірками НФЛ Реджі Бушем і Майлзом Остіном, а також колишнім гравцем НБА Крісом Хамфрісом.

Гарячі новини Новини