Зрад не було, але чому Мората розлучається з дружиною: "Не хотіли, щоб діти це бачили"

Ольга Котів21 серпня, 18:40
Зрад не було, але чому Мората розлучається з дружиною: "Не хотіли, щоб діти це бачили"

Альваро Мората та Аліче Кампелло розлучаються - Інстаграм

00 хв

Минулого тижня Альваро Мората та Аліче Кампелло шокували громадськість, оголосивши, що вони більше не разом. Пара вирішила розлучитися.

Джерело: Sport Sport

Після низки припущень нарешті стало відомо, що стало причиною їхнього розриву. Альваро та Аліче були разом 8 років і мають чотирьох дітей.

Мората оголосив про розлучення з коханою, яка народила 4 дітей: "Непорозуміння зношують стосунки"

Здавалося, що їхній шлюб ідеальний, але виявилося, що це не так. Іспанський форвард підтвердив, що вони з Аліче більше не разом і що він приїхав один до Мілана, де продовжив свою кар'єру. Його тепер уже колишня дружина та діти залишилися в Мадриді.

Було багато спекуляцій про те, чому вони вирішили розлучитися. Зокрема, казали, що Мората зраджував Аліче. Проте пара відразу це спростувала.

Пізніше Альваро зв'язався з журналістами, щоб пояснити, що зрад не було. Вони просто вирішили, що найкраще для кожного розійтися, адже сварки ставалися дедалі частіше.

Реклама

"Він знову сказав мені, що рішення було взаємним, і в цьому немає жодних сумнівів. Альваро також спростував заяви, що вони розлучилися начебто тому, що Аліче не хотіла, щоб він переїхав до Мілана з Мадрида. Останнім часом вони багато сварилися, і це причина, чому вони розлучаються, тому що вони не хочуть, щоб їхні діти щодня спостерігали за їхніми сварками та розбіжностями", – розповів журналіст Де Хойос.

Аліче ж заявила, що це було найважче рішення, яке вона ухвалила у своєму житті, але воно було єдиним, оскільки подружжя не змогло відродити своє старе кохання.

"Ми з Альваро вирішили розлучитися, і це найважче рішення, яке ми ухвалювали в житті. Я хочу чітко дати зрозуміти, як і він, що не було третіх сторін або будь-якої неповаги з боку кожного", – написала вона.

Гарячі новини Новини