"Кримський Руні": екс-форвард збірної України шукає нового Мудрика – кава з Ротанем, тривожна ніч у коридорі

Олег Бабій8 лютого, 20:15
"Кримський Руні": екс-форвард збірної України шукає нового Мудрика – кава з Ротанем, тривожна ніч у коридорі

Володимир Гоменюк / Instagram

00 хв

Колись Володимир Гоменюк забивав за Дніпро, Металіст, Таврію і одягав футболку національної збірної, а зараз ділиться своїм досвідом із молодим поколінням. YeSport розпитав у нього: "Що новенького?"

Джерело: YeSport

"Ось якраз закінчили тренування, – відповідає Гоменюк на наш дзвінок. – Працюю у ДЮСШ Верес із хлопчаками 2013 року народження. Саме зараз, у 10-12-річному віці, проявляються усі задатки, які вказують на те, чи будуть серед них нові Мудрики і Довбики. Талант і швидкість ти в аптеці не докупиш. Починав я з 15 хлопців, а зараз маю дві групи по 20 осіб. Займаємося на вулиці – навіть узимку. Коли повітряна тривога – ходимо в укриття. Якось поїхали на турнір до Києва – цілу ніч сидів у коридорі за двома стінами".

Легенда Шахтаря відновлюється від застуди і називає полум’яні матчі, які переглянув за цей час

Реклама

"Кримський Руні", як прозвали форварда, закінчив ігрову кар’єру вісім років тому, але про колишніх одноклубників не забуває. "Нещодавно бачився з Русланом Ротанем – випили кави, поспілкувалися, згадали минуле, – усміхається Гоменюк. – Також я найчастіше на зв’язку з Олександром Ковпаком, Желько Любеновічем, Едмаром, Павелом Хайдучеком. В основному контактуємо через Viber, WhatsApp".

А вечорами новоспечений тренер вмикає трансляції матчів тих команд, за які виступають українські легіонери. Просимо Володимира Михайловича, з точки зору форварда, оцінити гру свого колеги – Артема Довбика.

"Чи не загубиться він у великому клубі? А чому ви думаєте, що Жирона – не великий клуб? – відповідає Гоменюк запитанням на запитання. – Це немаленька команда, а Мічел – серйозний тренер. Довбик, на мою думку, не загубиться навіть у Реалі. Я, щоправда, не впевнений щодо АПЛ – це дуже швидкісний чемпіонат. Бачимо, як там складно Мудрику. Не встигаєш, не справляєшся – винесуть під трибуну".

Що новенького Новини Публікації