Захисник Кривбасу здивував незвичним вчинком на полі – прекрасна обраниця зацінила

Ольга Котів20 серпня, 20:09
Захисник Кривбасу здивував незвичним вчинком на полі – прекрасна обраниця зацінила

Мілана Стецькова - Інстаграм

00 хв

Тимур Стецьков є одним із провідних футболістів бронзових призерів УПЛ минулого сезону. Центрбек Кривбасу вміє приємно здивувати кохану.

У переможному матчі української Прем'єр-ліги проти рівненського Вереса 26-річний футболіст взяв на себе незвичну як для центрального захисника місію, повідомляє YeSport.

Це фото зрозуміє лише дружина футболіста – кохана борця за чемпіонство УПЛ показує все на матчі

Стецьков наважився пробити пенальті. Вийшло дуже переконливо. Захисник забив гол і розчулив свою другу половинку, яка назвала його найкращим і зацілувала через Інстаграм.

Дружина Тимура Стецькова у своїх сторіс відреагувала на забитий м'яч коханого, який спеціальним жестом сердечка звернувся до неї через екран.

undefined

undefined

Дівчина знайшла запис матчу та прокрутила епізод з голом і любовним посланням чоловіка. Відзначимо, що Стецьков у підсумку отримав звання гравця матчу, за версією клубу, який представляє Кривий Ріг.

Реклама

Сьогодні, 20 серпня, Кривбас після тренування вирушив до словацького Кошице, де в четвер зіграє проти іспанського Бетіса перший матч за право продовжити свою єврокубкову пригоду. На попередньому етапі Мілана Стецькова особисто підтримувала команду.

undefined

Гарячі новини Новини Кривбас