Вінгер Кривбасу взяв у дружини колишню пасію Цурікова – зворушливі кадри з події

Вінгер Кривбасу взяв у дружини колишню пасію Цурікова – зворушливі кадри з події

Максим Луньов з дружиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Український футболіст, лівий вінгер клубу Кривбас Максим Луньов, одружився на ефектній брюнетці. Кадри замилували мережу.

Джерело: Instagram

Діана активно веде свою сторінку в Інстаграм, хоча має лише трішки більше за 1 тисячу поціновувачів у мережі. Жінка володіє квітковою крамницею у місті Олександрія. Вона також малює картини на замовлення.

Нова пара в УПЛ: футболіст Руху одружився з ефектною білявкою – вишукане весілля у Львові

Брюнетка раніше перебувала у відносинах із нинішнім лівим захисником Колоса на ім'я Андрій Цурікова. Період припав на перебування і виступи гравця за Олександрію. Згодом закохані розійшлись. Спільних кадрів у мережі наразі не знайти, але вони все ще підписані одне на одного в Інстаграм та навіть залишають лайки під фото.

14 ж серпня Діана вийшла заміж за іншого футболіста. Лівий вінгер Кривбасу Максим Луньов взяв дівчину у дружини. Відомо, що закохані разом близько 1 року. Вони познайомилися завдяки спільним друзям – родині Стецькових, голова сімейства якого також виступає за криворізьку команду.

Реклама

Власне лише одне фото виклала сама красуня. Більше кадрів показав у мережі Максим.

Луньов у 2023 році перейшов у футбольний клуб Кривбас у статусі вільного агента. Раніше луганська Зоря розірвала з ним контракт за обопільною згодою.

Гарячі новини Новини