Розкішна ковзанярка зачаровує Париж своєю сексуальністю – Джейк Пол не стримується

Христина Гайдар17 серпня, 10:20
Розкішна ковзанярка зачаровує Париж своєю сексуальністю – Джейк Пол не стримується

Ютта Лердам - Інстаграм

00 хв

Ютта Лердам, одна з найвідоміших ковзанярок світу, нещодавно підкорила серця парижан під час свого візиту до столиці моди.

Джерело: Інстаграм

У своєму новому дописі в Instagram вона постала в розкішній сукні, яка елегантно підкреслила її фігуру, а оголене плече додавало ще більше сексуальності її образу.

\Дочка легенди АПЛ в екстремально короткій сукні засвітилася в мережі – фани в захваті від вигляду

Нідерландська спортсменка заслужено вважається однією з найсексуальніших у світі. Її чарівні фотографії в соціальних мережах розбили не одне серце, а кількість її підписників вже перевищує 4,5 мільйона.

Однак Ютта Лердам невільна – вона у стосунках з епатажним боксером та блогером Джейком Полом, який буквально обожнює свою обраницю. Незважаючи на своє активне особисте життя, Ютта продовжує досягати неймовірних успіхів у спорті.

Реклама

Вона здобула срібну нагороду на Олімпійських іграх у Пекіні та кілька золотих медалей на чемпіонатах світу. Загалом на її рахунку понад 140 призових місць на різних міжнародних змаганнях.

Лердам не тільки відзначається своїми спортивними досягненнями, але й славиться своєю красою. Вона регулярно ділиться з підписниками подробицями зі змагань, а також деталями свого особистого життя, публікуючи фото, які підкреслюють її чарівну фігуру.

Ютта Лердам продовжує надихати своїх шанувальників, залишаючись однією з найпопулярніших та найкрасивіших спортсменок у світі.

Гарячі новини Новини