Англійці вибухнули екстазом від дружини нової зірки МЮ: "Справжня богиня"

Ольга Котів16 серпня, 16:40
Англійці вибухнули екстазом від дружини нової зірки МЮ: "Справжня богиня"

Де Лігт і Моленаар - Sport Sport

00 хв

Маттейс де Лігт та Нуссаїр Мазрауї продовжать кар'єру в Манчестер Юнайтед. Нещодавно вони пообідали в ексклюзивному манчестерському ресторані Sexy Fish.

Джерело: Sport Sport

Перед розкішним закладом на пару чекав натовп численних фанатів, які просили автографи. До гравців приєдналися друзі та родина – Де Лігт йшов за руку зі своєю дружиною Аннекі Моленаар, якою в Британії особливо захоплюються.

"Що за пожежа": Влада Зінченко цілує у відвертій сукні – краса на межі фолу вразила навіть Зубкову

До ресторану вона прийшла у скромному вбранні, але все одно привернула багато уваги своєю красою та чуттєвістю. Британські ЗМІ незабаром назвали її "справжньою богинею".

Раніше Аннекі викладала в соцмережі дуже відверті фотографії. Модель проводить багато часу, подорожуючи світом і насолоджуючись розкішшю, яку вона може собі дозволити.

Голландська красуня була з Де Лігтом ще відтоді, як він виступав за Аякс. Вона поїхала за ним у Турин, коли він був гравцем Ювентуса. Пізніше вони разом переїхали до Мюнхена у Баварію, а тепер – до Манчестера.

Реклама

Хоча Де Лігт і є "головним обличчям", але зараз британські ЗМІ зосереджені на його коханій, слідкуючи за кожним її кроком.

Гарячі новини Новини