Сестра Гаттузо перейшла дорогу впливовій мафії – легенда Мілана змушений був заплатити бандитам

Ольга Котів16 серпня, 17:20
Сестра Гаттузо перейшла дорогу впливовій мафії – легенда Мілана змушений був заплатити бандитам

Дженнаро Гаттузо мав проблеми через сестру - Інстаграм

00 хв

Останніми днями в центрі уваги хорватської преси перебуває Дженнаро Гаттузо. Перш за все через рішення вигнати з команди зіркового Івана Перішіча.

Джерело: Sport Sport

А не так давно в італійського тренера були серйозні проблеми через його сестру Іду Гаттузо. Кілька місяців тому через емісара він сказав двом членам італійської мафії Ндрангета припинити вимагання проти його батька Франческо та сестри Іди.

Дочка легенди Ліверпуля запалює на Ібіці в небезпечному вбранні – зустрічається із сином бандита

Вимагання здійснили шляхом підпалу двох автомобілів Іди Гаттузо. Це сталося в жовтні та грудні минулого року. Після цього вони також пошкодили її будинок.

Двоє відповідальних за вимагання змусили сім'ю Гаттузо, насамперед Франческо і Дженнаро, заплатити 1500 євро двома частинами. Перший автомобіль підпалили 17 жовтня минулого року. Він був припаркований біля будинку. Пожежа могла мати дуже серйозні наслідки для мешканців сусідніх будинків.

Реклама
undefined

Через два місяці, 15 грудня, загорівся ще один автомобіль Іди. Сестра Гаттузо вирішила повідомити про все в поліцію і видала деяких членів місцевої мафії. Батько Гаттузо торгує рибою, а місцева мафія намагалася виманити у нього гроші. До інциденту був причетний колишній чоловік Іди Франко Нігра.

Лише після численних запитань до колишнього чоловіка Іда дізналася правду. Мафія вдарила по ній, бо вона була легкою мішенню, оскільки її батько живе в броньованому будинку і паркує свою машину в гаражі.

"Причина полягає не в розкоші, а в контролі над територією. Ці люди йдуть у в'язницю і живуть заради честі та поваги. Якщо ви виганяєте їх і не платите їм, то вони кажуть вам, що ви не варті ліри й потім тебе вб'ють", – такими словами колишній чоловік пояснив Іді, з ким вона має справу.

Зрештою Гаттузо взяв справу у свої руки, віддав надійному другові 3000 євро, а передача відбулася в кафе. Поліція простежила за всім і затримала двох бандитів – Альдо Аббруцезе та Мустафу Гаміля.

undefined

Гарячі новини Новини