Чарівна любка Деле Алі спокушає фанів через екран – її тендітна фігура захоплює

Христина Гайдар16 серпня, 10:20
Чарівна любка Деле Алі спокушає фанів через екран – її тендітна фігура захоплює

Сінді Кімберлі - Інстаграм

00 хв

Модель та інфлюенсерка Сінді Кімберлі, дівчина півзахисника Евертона Деле Алі, знову привернула увагу своїх шанувальників.

Джерело: Інстаграм

На своїй Instagram-сторінці, де за нею стежать понад 7,1 мільйона підписників, вона поділилася новими звабливими кадрами, які миттєво завоювали серця фанатів.

Шабля Харлан, яка принесла перемогу, тепер стане зброєю на фронті: продано за 10 мільйонів гривень

Цього разу Сінді з'явилася в білосніжній міні-сукні, яка підкреслила її тендітну фігуру. Її погляд через екран буквально спокушає, а пухкі губи, "оленячі" очі, акуратний носик і ідеальний овал обличчя тільки підсилюють цей ефект.

Шанувальники не змогли стриматись і засипали Сінді компліментами:

"Ти буквально досконалість", "Ти така красива", "Так приголомшливо завжди", "Твоя нова стрижка виглядає розкішно".

Сінді – наполовину іспанка, наполовину індонезійка, що надає їй унікальної краси. Її шлях до слави почався у 2015 році, коли вона ще була 16-річною фанаткою Джастіна Бібера. Одного разу співак помітив її фото в соцмережі та підписав: "О боже, хто це?". Цей випадковий пост викликав справжній фурор – за кілька днів на Сінді підписалися сотні тисяч людей.

Реклама

З тих пір її кар'єра різко злетіла вгору. Вона стала обличчям таких брендів, як Yeezy і Phillip Plein, а також прикрасила обкладинки Cosmopolitan та Sports Illustrated.

Однак, Сінді не зупинилася на досягнутому. Щоб закріпити свої досягнення в модній індустрії, вона розширила сферу своєї діяльності: заснувала власний бренд одягу LOBA і стала учасницею показів відомих американських дизайнерів.

Це лише початок її успішного шляху в модному світі, і, без сумніву, попереду на неї чекає ще багато досягнень.

Гарячі новини Новини