Найсексуальніша плавчиня вразила всіх зухвалим фото в бікіні – ця красуня знає, як привертати увагу

Христина Гайдар15 серпня, 20:20
Найсексуальніша плавчиня вразила всіх зухвалим фото в бікіні – ця красуня знає, як привертати увагу

Андреа Драгой - Інстаграм

00 хв

Андрея Драгой, відома як одна з найсексуальніших плавчинь, знову приголомшила своїх підписників новим гарячим знімком.

Джерело: Інстаграм

Вона поділилася фотографією з Каліфорнії, де позує на сонці у яскравому фіолетовому бікіні, підкреслюючи свою ідеальну фігуру.

Сміливий образ і грайливий настрій спортсменки одразу ж привернули увагу шанувальників, які засипали її сторінку компліментами та захопленими коментарями. Андрея продовжує доводити, що її краса та спортивна форма не залишають байдужим нікого.

Сексуальна Савіна приголомшила відвертим образом у чорній сукні – всі погляди були прикуті до неї

undefined

Андрея Драгоя з дитинства показувала великий потенціал у плаванні. Її талант підтвердився перемогою в індивідуальній гонці на 200 м комплексом на змаганнях Gyor Open в Угорщині у 2019 році. Вона також брала участь у Чемпіонаті Європи серед юніорів і була важливою учасницею комплексної естафети 4×100 м.

Реклама

Після закінчення школи Андрея переїхала до США, де вивчає кінезіологію в Університеті штату Сан-Хосе і приєдналася до команди SJSU Spartans. Її спортивна кар’єра розвивається успішно.

Окрім досягнень у спорті, Андрея блищить і на конкурсах краси. У серпні 2022 року вона здобула титул Міс Каліфорнія США, а раніше виграла Міс Сан-Хосе США. Зараз 21-річна красуня працює в модельному агентстві Koala.

Шанувальники Андреї можуть насолоджуватися її красою на сторінці в Instagram, де вона регулярно публікує сміливі фотографії.

Гарячі новини Новини