Мудрик українізував росіянку, з якою крутить інтрижку – модель слухає наші пісні

Мудрик українізував росіянку, з якою крутить інтрижку – модель слухає наші пісні

Михайло Мудрик та Віолетта Грачова - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дівчина, яку підозрюють у романі з вінгером національної збірної України Михайлом Мудриком, виклала нове фото у соціальній мережі.

Джерело: Instagram

Красуня народилася в Ростові-на-Дону, а потім перебралася до Москви, де паралельно з навчанням розпочала кар'єру моделі. Зараз білявка проживає у Лондоні, звідки регулярно викладає контент. Дівчина активно веде свою сторінку в Інстаграм і має 787 тисяч поціновувачів.

Червоні троянди та елітна машина: Мудрик заінтригував романтичним фото – хто ця обраниця?

Цього разу вона виклала нове фото у сторіс. Білявка позує з подругою. Увагу привернуло те, який музичний супровід до світлини обрала модель. Справа у тому, що пісня належить українській виконавиці на ім'я Христина Соловій.

Нагадаємо, що раніше пресою ширились чутки, що Михайло Мудрик перебуває в стосунках із російською моделлю Віолетою Грачовою. Вони підписані одне на одного в Інстаграмі, а також футболіст активно ставить вподобайки на світлини фінтес-моделі.

Реклама

Додамо, що раніше модель була у стосунках із норвезьким півзахисником Матіасом Норманном, якого виключили із національної команди за виступи в росії. Також Віолетті приписували роман із гравцем Зеніту та Сочі Андрієм Мостовим.

Гарячі новини Новини