Адель згадала австралійську брейкдансерку під час концерту: "Найкраще, що сталося на Олімпіаді"

Ольга Котів13 серпня, 20:40
Адель згадала австралійську брейкдансерку під час концерту: "Найкраще, що сталося на Олімпіаді"

Брейкданс Рейчел Ганн захопив інтернет - Інстаграм

00 хв

Під час свого концерту в Мюнхені 10 серпня Адель знайшла хвилинку, щоб згадати австралійську брейкдансерку, яка миттєво завірусилася в мережі. Співачка вважає її виступ найкращою частиною Олімпійських ігор 2024 року в Парижі.

Джерело: People

У перервах між піснями співачка поділилася з німецькою публікою своєю любов'ю до 36-річної Ганн і її незабутньої програми, що запам'яталася надовго.

Том Круз неочікувано зʼявився на закритті Олімпійських ігор у Парижі: екстремально спускався з даху

"Я повинна запитати вас, тому що це все, про що я і мої друзі говорили вчора ввечері, після шоу і сьогодні – і я нічого не говорю, ви знаєте, я думаю, що це найкраще, що сталося на Олімпіаді за весь час – хто-небудь бачив дівчину, яка танцювала брейкданс?" – сказала Адель.

Зірка назвала включення брейку до програми Олімпійських ігор "офігенно фантастичним" та зізналася, що "не може зрозуміти, чи була програма австралійської танцівниці жартом".

Реклама

"Але в будь-якому випадку, це зробило мене дуже щасливою. Я і мої друзі реготали 24 години. Якщо ви не бачили виступ, будь ласка, покиньте шоу і погугліть, тому що це до біса смішно", – заявила Адель.

У п'ятничних змаганнях з брейкдансу Ганн та інші учасниці Олімпіади провели 16 виступів, змагаючись у поєдинках сам на сам. Австралійка отримала багато як критики, так і підтримки в Інтернеті за свій нетрадиційний номер

"Я ніколи не збиралася перемагати цих дівчат у тому, що вони роблять найкраще – у силових прийомах. Те, що я приношу – це творчість. Всі мої рухи оригінальні. Творчість дуже важлива для мене.

Я виходжу туди та показую свій артистизм. Іноді це промовляє до суддів, а іноді ні. Я роблю свою справу, і вона представляє мистецтво. Це те, про що йдеться", – зазначила Ганн.

Гарячі новини Новини