В яких умовах житимуть Лунін і Мбаппе перед Суперкубком УЄФА: гламур – це ще слабо сказано

Ольга Котів13 серпня, 16:40
В яких умовах житимуть Лунін і Мбаппе перед Суперкубком УЄФА: гламур – це ще слабо сказано

Андрій Лунін вже прибув на Суперкубок УЄФА 2024, поруч Федеріко Вальверде та Кіліан Мбаппе - Інстаграм

00 хв

Мадридський Реал прилетів до Варшави на матч за Суперкубок Європи з Аталантою. Під час перебування в Польщі гравці зупинилися у п'ятизірковому готелі Radisson Collection.

Джерело: О2

Готель Radisson Collection складається з 309 номерів, призначених не лише для приватних мандрівників, але й для ділових людей. Середня ціна за ніч у готелі сьогодні становить від 200 євро, а в день матчу зростає ледь не вдвічі. Власники подбали про те, щоб гостям готелю нічого не бракувало.

Легендарний тренер розсердився на партнера Луніна: взяв слухавку лише від одноклубника з Реала

"У кожній кімнаті є доступ до Wi-Fi, дзеркальний телевізор і кавоварка. Ви також можете користуватися сучасним фітнес-центром. Разом з бронюванням вибраних номерів або люксів ви отримуєте ексклюзивний доступ до нашого представницького лаунжу", – мовиться на сайті варшавського готелю.

undefined

Не дивно, що Реал зупинив свій вибір саме на цьому готелі. У номерах встановлені великі двоспальні ліжка з можливістю трансформації у два односпальні. Традиційні приліжкові тумбочки замінені на полиці, прикріплені до стіни.

Реклама
undefined

На фотографіях також можна побачити додаткові дивани та столики з різноманітними гаджетами, а кожен номер має власну розкішну ванну кімнату. Стіни там оздоблені під граніт і чорний мармур, а душові кабіни розташовані за великими скляними дверима. Крім того, готель надає необхідні засоби гігієни. З деяких номерів відкривається вид на панораму центру міста.

undefined
undefined

Футболісти зможуть разом харчуватися в їдальні та скористатися послугами фітнесу та велнесу. У готелі є розкішний великий басейн, джакузі та величезний тренажерний зал з безліччю бігових доріжок або орбітреків, а також сауни.

undefined

Також там є прекрасний ресторан. На фотографіях можна побачити, серед іншого, шведський стіл, що складається з м'ясних страв, фруктів, овочів і хліба. До цього додаються вишукані страви, які подають шеф-кухарі.

undefined
undefined
undefined

Варто зауважити, що мадридський Реал зустрінеться з Аталантою на стадіоні PGE Narodowy у Варшаві. Матч розпочнеться о 21:00 у середу, 14 серпня.

До гри готується серед інших воротар збірної України Андрій Лунін. Очікують, що Кіліан Мбаппе може дебютувати за Реал Мадрид саме в цьому матчі.

undefined
Гарячі новини Новини