Ліндсей Брюер – ікона стилю та швидкості: як найгарячіша гонщиця готується до нового сезону

Христина Гайдар10 серпня, 14:40
Ліндсей Брюер – ікона стилю та швидкості: як найгарячіша гонщиця готується до нового сезону

Ліндсей Брюер - Інстаграм

00 хв

Жінка, яку називають найгарячішою гонщицею світу, вразила фанів своїм розкішним виглядом.

Джерело: Інстаграм

Ліндсей Брюер, найбільш відома своєю участю в чемпіонаті США Pro 2000 у 2023 році, після чого почала заробляти завдяки своїй зовнішності, працюючи моделлю. Вона регулярно ділиться яскравими фотосесіями в Instagram, де позує у відвертих вбраннях.

Цього разу Ліндсей поділилась серією відео та фото, на яких вона зачарову в облягаючій сукні з розрізом на ніжці та сміливим декольте.

Свій образ вона доповнила брендованою сумочкою та невеличкими каблучками. Ліндсей виглядала приголомшливо, коли йшла червоною доріжкою.

Вона відвідала подію Variety Power of Young Hollywood, присвячену молодим зіркам та відомим талантам у світі кіно, телебачення, музики, театру та цифрових технологій.

Зазначимо, що Брюер збирається розпочати участь у змаганнях Firestone IndyNXT 10 березня 2024 року.

Реклама

Приєднавшись до IndyNXT, циклу з 15 гонок, які проходять протягом 12 вікендів, Брюер стане першою американкою-гонщицею за останні 33 роки, що проїде весь сезон IndyNXT у цьому столітті.

"Це була моя мрія з дитинства – піднятися на вищий рівень і зрештою досягти вершини гонок на відкритих колесах або формулах тут, у США", – розповіла Ліндсей в інтерв’ю для Forbes.

Гарячі новини Новини