Дружина Шовковського з вином на трибунах зацінила перемогу Динамо – сексапільна пасія Гусєва поруч

Ольга Котів9 серпня, 23:59
Дружина Шовковського з вином на трибунах зацінила перемогу Динамо – сексапільна пасія Гусєва поруч

Марина Кутєпова та Олександр Шовсковський - Інстаграм

00 хв

Марина Кутєпова несподівано відвідала матч чемпіонату України, який прийняло місто Рівне. Динамо здолало Верес на старті нового сезону.

Команда Олександра Шовковського зараз працює в напрочуд напруженому графіку, повідомляє YeSport. Матчі кваліфікації Ліги чемпіонів, які відбуваються за кордоном, чергуються зі стартом УПЛ.

"Я тебе більше": Шовковський влаштував дружині незвичний відпочинок – фантастичні емоції

Так, у п'ятницю, 9 серпня, Динамо Київ чекав гостьовий поєдинок з Вересом. У минулому сезоні на цьому стадіоні підопічні Шовковського втратили 2 безцінні очки в боротьбі за чемпіонство.

Тож цього разу, навіть попри серйозну ротацію у стартовому складі, команда не думала ні про що, крім перемоги. Динамо здолало Верес з рахунком 2:1, хоча наприкінці матчу довелося понервувати.

Підтримати своїх чоловіків, яких тепер настільки рідко бачать, прибули Марина та Валерія – дружини Олександра Шовковського й Олега Гусєва. На трибунах жінок супроводжував прес-аташе столичного клубу.

Реклама

Тандем головного тренера київського Динамо та його помічника знову привів до перемоги. Можна було дозволити собі пригубити келих червоного вина. Красуні також позували для спільного фото.

undefined
undefined

Динамо Гарячі новини Верес Новини