Угорська екс-модель стверджує, що Неймар є батьком її дочки: все сталося в Болівії 11 років тому

Ольга Котів9 серпня, 20:01
Угорська екс-модель стверджує, що Неймар є батьком її дочки: все сталося в Болівії 11 років тому

Неймар може мати ще одну дитину - Інстаграм

00 хв

Неймар знову опинився в центрі уваги громадськості. Бразилець пройшов тест ДНК, щоб перевірити, чи є він батьком 10-річної доньки угорської моделі Габріель Гаспар.

Джерело: Sport Sport

Неймар відомий тим, що в його особистому житті часто трапляються скандали. І саме тоді, коли багато хто думав, що ситуація заспокоїлася, сталася нова проблема.

Гаряча модель народила: Неймар несподівано став батьком втретє – всі діти від різних жінок

Модель з Угорщини заявила, що бразильський футболіст є батьком її доньки Джасмін Зої. Дівчинці зараз 10 років. Габріель заявила, що більше не хоче мовчати та що весь світ має знати, що Неймар є батьком її дочки.

Про ці претензії дівчини з Угорщини багато писали бразильські ЗМІ. Кажуть, що ситуація дуже серйозна, а сьогодні вранці з'явилася інформація, що Неймар пройшов тест ДНК і незабаром стане відомо, чи є він батьком цієї дитини.

Реклама

Габріелла заявила, що у неї був роман на одну ніч з Неймаром. Все сталося у 2013 році в Болівії після матчу Бразилії. З огляду на те, що Неймар погодився пройти тест, це показує, наскільки все серйозно і що між ними дійсно щось було. До речі, у Неймара вже є троє дітей, і, схоже, тепер його сім'я може збільшитися.

Гарячі новини Новини