Усик заплатить Хижняку майже 100 тисяч доларів за олімпійське золото: "Людина з великої літери"

Ольга Котів8 серпня, 20:41
Усик заплатить Хижняку майже 100 тисяч доларів за олімпійське золото: "Людина з великої літери"

Олександр Хижняк подякував Усику за підтримку - Інстаграм

00 хв

У фіналі Олімпійських ігор-2024 Олександр Хижняк завоював золото у ваговій категорії до 80 кілограмів. Він переміг представника Казахстану Нурбека Оралбая.

Джерело: Tribuna

Олександр Усик пообіцяв заплатити Хижняку до 100 тисяч доларів за здобуття золотої медалі. Олімпійський чемпіон поділився думкою про володаря титулів WBA, WBO, WBC і IBO в надважкій вазі.

"Слава богу!": Усик не пройшов повз перемогу Хижняка – розмова двох чемпіонів

"Так, Олександр Усик для мене – людина з великої літери, я його дуже поважаю, дуже ціную як спортсмена, як сім'янина. Я дуже дякую йому за його підтримку. Він один із перших підтримав мене після Олімпіади в Токіо.

Він зателефонував і сказав мені, що я молодець, що це дуже важлива медаль для нашої країни. Дружина писала, що він також вітав мене в соціальних мережах. Я його дуже поважаю, дуже вдячний йому. Ставлю його для себе за приклад – як він себе поводить, його позиція як спортсмена, як сім'янина, як людини", – зауважив боксер.

Реклама

Він додав, що було дуже приємно, що Усик перед Іграми приїхав до боксерів, підтримав та пообіцяв фінансові нагороди.

"І взагалі просто що він гарна людина, людяна. Для мене це дуже цінно. Я б хотів йому передати привіт, подякувати йому, що в нього така позиція є, що він людяний. Я ним дуже пишаюся. Уся країна вболівала за нього, коли він боксував з Ф'юрі, та й зараз вболіває. Для мене він дуже приємний. Я йому дуже дякую", – підсумував Хижняк.

Гарячі новини Новини