Бігунка освідчилася своєму хлопцеві на Олімпіаді: відео з незвичною пропозицією стало хітом

Ольга Котів8 серпня, 17:20
Бігунка освідчилася своєму хлопцеві на Олімпіаді: відео з незвичною пропозицією стало хітом

Аліса Фіно змагалася у фіналі бігу на 3000 метрів з бар'єрами - Інстаграм

00 хв

Аліса Фіно фінішувала четвертою в бігу на 3000 метрів з бар'єрами. Однак невдалий результат не зіпсував їй день, адже спортсменка зробила пропозицію своєму партнерові після забігу.

Джерело: О2

Це, безсумнівно, спогад, який залишиться на все життя для Аліси Фіно та її майбутнього чоловіка.

Український спортсмен каже, що його олімпійська медаль може "не прожити й дня" вдома: "У нас їх 5"

Після фіналу жіночого забігу на 3000 метрів з бар'єрами Аліса побігла до трибуни в пошуках свого партнера, стала на коліна і зробила йому пропозицію, вручивши олімпійський значок, який вона тримала під час забігу.

Передаючи його своєму хлопцеві, іспанському тріатлоністу Бруно Мартінесу Барджела, Аліса міцно його обійняла, що довело її тепер уже нареченого до сліз. Відео події стало хітом в Інтернеті.

"Любов витає в повітрі Парижа. Список спортсменів, які беруть участь у Літніх іграх, що проходять у місті кохання Парижі, зростає з кожною хвилиною", – написало тоді видання Euronews.

Реклама

Олімпійські ігри в Парижі стали ідеальним місцем для заручин. 25 липня, за день до церемонії відкриття, гандболіст Пабло Сімоне зробив пропозицію члену хокейної команди Марії Кампой під час фотосесії в Олімпійському селищі.

Кілька днів тому бадмінтоніст Лю Ю Чен подарував своїй дівчині Хуан Я Цьонг обручку, зробивши це всього за кілька хвилин після того, як вона виграла золоту медаль у фіналі змішаного парного бадмінтону.

Зовсім недавно метальник м'яча Пейтон Оттердал освідчився своїй дівчині Медді Ніллес перед Ейфелевою вежею.

Гарячі новини Новини